Kort om mina senaste år.



söndag 29 september 2013

Röntgentider

I fredags kom första kallelsen till röntgen.Den avser klart levermetastasen som blev borttagen med IRE och kommer vara synnerligen intressant att få veta hur det går med den.
Nu ska jag ta mig in till Lund från Malmö halv åtta på morgonen för att bli bland de första att genomföra röntgen den dagen. Visst är jag glad att jag slipper fasta så länge men samtidigt får jag inte cykla till "Storabussen" vilket kommer innebära en god marginal på framförhållning och uppstigning mitt i natten.
Men, jag får börja med att gå och lägga mig tidigare  (har så svårt för det, så det får bli lite skärpning på det området). Nyfiken är jag och ändå mer nyfiken blir jag över vem som kommer kalla mig till återbesök för att informera mig om svaret. En massa frågetecken som ska lösas på vägen. Blir kanske lite Sherlock Holmes idéer som måste passera i mitt huvud. Ska bli kul.

Tre veckor senare är det nästa röntgen med RF och lever och om fyra veckor slutligen röntgen om lungan. Jag är så spänd på resultaten att jag nästan spricker. Tänk, tänk jag kanske är tumörfri. Ljuva tanke, men jag vågar klart inte tänka så långt i förväg nu.

Imorgon måste jag sätta mig ner och gå igenom vad som måste göras i veckan så jag inte överanstränger mig eller missar något. Minnet har gått och gömt sig och spelar mig spratt hela tiden. Måste hitta något system för att komma igång med "Kom-i-håg" nu.

Imorgon ska det helt klart också bli min första ordentliga promenad. Jag behöver frisk luft och jag behöver få igång kroppen. Jag vet att jag inte ska ha allt för bråttom, men lite pushande skadar ändå inte.
Fantastisk ställe på toppen av Barcelona.

2 kommentarer:

  1. Skönt att du är hemma! Vilken pärs du går igenom.
    En liten,liten promenad hoppas jag du orkar med.
    Nu önskar jag dig god återhämtning.
    Varma hälsningar! Anna

    SvaraRadera